You are here

Anthology II

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

3 posts / 0 new
Last post
ETSABENGUA
Joined: Aug 3 2010
Posts: 1

Anthology II

ETSABENGUA
August 03, 2010 - 06:13 pm

Hi !

Celà fait kelk années ke j'ai acheté le pack Anthology II et je suis enregistré chez vous. Je dispose d'1 Mac G4 ki tourne à 1,25ghz et ki boote également sur McOs 9. Je tourne donc avec ProTools 6.4.1 sur McOs 10.3.8 et ProTools 5.1 sur MacOs 9.2.2. Mon probleme est le suivant : Après moulte INSTALLATIONS, Les Plugs suivants : [Quadravox, Octavox, UltaChannel Eventide Reverb, H3000 Factory ]

 NE MARCHENT TOUJOURS PAS !!! COMMENT FAIRE ???? HEEEELLLLPPPPP !!!!...

Merci de me répondre :    francoisngwa@hotmail.fr   MERCI !... (Francois ngwa)

Bne journée à bientôt !!! Bye !

nickrose's picture
Eventide Staff
nickrose
Joined: Jan 17 2008
Posts: 4585
nickrose
August 17, 2010 - 02:14 pm

Malheureusement, nos gens de "Customer Support" parlent seulement anglais.  Ou peut-etre, vous pouvez parler avec "Jukebox", notre distributeur francais.

Chris Heinrich
Joined: Feb 14 2008
Posts: 3
Chris Heinrich
September 28, 2010 - 12:19 am

Simple answers from people that know could save you many wasted hours due to a poor description that leads one to believe that the impossible is possible!!!! Our money and our time is valuable or do they not care?