You are here

2016 Stereo Room trouble with Harrison Mixbus

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

10 posts / 0 new
Last post
gubalance
Joined: Sep 5 2016
Posts: 2

2016 Stereo Room trouble with Harrison Mixbus

September 05, 2016 - 05:56 pm

 

Mixbus LOG:

 

[ERROR]: Cannot get I/O configuration info for AU 2016 Stereo Room

 

:(

 

10.10.2 Yosemite 

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 744
September 06, 2016 - 11:25 am

Hi-

Sorry to hear that this issue is happening in Mixbus. Does this message occur when Mixbus attempts to scan the plug-in, or when you try to load the plug-in?

Best,

Tom

hagen.barz
Joined: Aug 21 2019
Posts: 2
December 27, 2016 - 08:23 pm

Yesterday I've had the same problem, same error message. This message occures after scanning for new plugins in Mixbus. I dropped a message at the harrison mixbus forum regarding this issue. 

OS X 10.8.5

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 744
January 03, 2017 - 01:38 pm

Hi-

I have no problems loading 2016 Stereo Room in MixBus here, version 3.7.20. Can you confirm that you have the plug-ins successfully activated in iLok License Manager, and that both iLok License Manager and 2016 are the newest versions?

-Tom

 

gubalance
Joined: Sep 5 2016
Posts: 2
January 03, 2017 - 03:54 pm

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 16.0px Arial; -webkit-text-stroke: #000000}
span.s1 {font-kerning: none}

I decided not to use them, let's assume that I was just unlucky :)

hagen.barz
Joined: Aug 21 2019
Posts: 2
January 15, 2017 - 02:43 pm

Finally all my Eventide plugins now working.

 

First I updated to OS X Sierra 10.12.2 - same issue

Then I changed the USB port for my iLok - e voila - the eventide plugins loaded successfully.

 

Thanks to all responders.

patkey
Joined: May 8 2017
Posts: 4
July 28, 2017 - 06:57 pm

impossible to read this both plugs ,an eventide tech try to help me but the problem stay the same ???somebody has a solution?I'm on mac sierra 10.12.6

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 744
July 31, 2017 - 10:31 am

Hi-

What is the exact issue you are having? Is it the '[ERROR]: Cannot get I/O configuration info for AU 2016 Stereo Room' message, are the plug-ins not showing up at all, etc?

-Tom

patkey
Joined: May 8 2017
Posts: 4
October 01, 2018 - 03:47 pm

Hi i've done the update for Ultraverb and blachole and install the demo of Sp2016;and all is Ok with mixbus 32 C V5,houra!!!!

jegelie
Joined: May 10 2018
Posts: 6
November 03, 2018 - 03:52 pm

The real culprit is "Internationalisation" which is On by default.
 

In Mixbus, go to the menu Mixbus > Preferences, then General > Translation. Turn off “Use translations”. Restart. The AU as well as the VST load fine.