You are here

Blackhole prevents Logic X Pro 10.3.3 to startup (after saving project with BH)

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

4 posts / 0 new
Last post
platt1963
Joined: Jul 26 2017
Posts: 3

Blackhole prevents Logic X Pro 10.3.3 to startup (after saving project with BH)

July 08, 2019 - 08:27 pm

Hi,

New owner of Blackhole and Ultratap here.

I installed it and plugin showed up fine. Now I used Blackhole on a track and it played ok so I saved my project.
But when I started Logic again Logic will not start up and gives no reason except a detailled report I don't understand.
Only after removing Blackhole from my Plugin folder Logic starts up ok. I placed the plugin back to the folder but the same happens again.

I use Logic X Pro 10.3.3 and I have MACOS El Capitain 10.11.6.

Hope for your help,

Philip

 

 

qscacheri's picture
Eventide Staff
qscacheri
Joined: May 31 2019
Posts: 8
July 09, 2019 - 11:06 am

Hi Philip,

Can you confirm you are using the latest version of the iLok license manager? Also, could you please give us the report you are getting?

-Quin

platt1963
Joined: Jul 26 2017
Posts: 3
July 09, 2019 - 05:13 pm

Hi Quin,

I'm running iLOK 5.0.3 GM (b2559, r44013)
So what happened this evening:

I put Blackhole back in my plugins folder and started Logic.
Then I inserted BH in a track and saved my project and restarted Logic.
Logic went OK! So problem solved I thought. I repeated it a few times with success.
After a while I rebooted my MacPro and I got the same problem, Logic gave an error.
After my dinner I rebooted again and everything went ok.
So next time it crashes I will send the Error log ok?

Gr. Phil

platt1963
Joined: Jul 26 2017
Posts: 3
July 12, 2019 - 06:36 pm

Well, so far I had no problems since I made this topic.

Case closed I think and I'm happy.