You are here

Eventide Anthology II 1.5.1 Windows installer will not run on Windows 8

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

3 posts / 0 new
Last post
neilhester
Joined: Nov 8 2009
Posts: 68

Eventide Anthology II 1.5.1 Windows installer will not run on Windows 8

neilhester
July 02, 2013 - 04:01 pm

Hi Eventide,

I've just built up a test system on Windows 8 64 bit with my HD TDM Accel3 cards and Pro Tools 10.3.6 and wanted use the Anthology II bundle but unfortunatley the installer will not run, it wont run in Win XP compatibility mode either ;(
Is there a plan to update the installer?

I will try and copy over the dmp files from my Win 7 machine and hope that works but a fix would be preferred please!

Thanks

Neil Hester

www.pro-tools-pc.com
www.pro-tools-expert.com 

ameyrairikar
Joined: May 26 2010
Posts: 37
ameyrairikar
July 03, 2013 - 04:37 pm

HI Neil

I tried this out on a win8 pro 64...I did not have any problems with the installer and the plugins were installed fine.

The installer is in a compressed file , so you might have to extract the installer before you can run it. Can you give me more details.

Thanks!

Amey Rairikar

neilhester
Joined: Nov 8 2009
Posts: 68
neilhester
July 04, 2013 - 08:49 am

I just looked at the download age and you have recompiled to 1.5.2 a new installer i didnt know about.
That does indeed run ok but i get the old MSRVC dll missing errors on the Pro Tools plugin startup scan.
So i place the missing dll's that Dan Gillespie emailed me as " EventideHelper" last time this hapned and it now runs and i can insert the plugins.

BUT now this error is back with the eventide Reverb:

http://forum.eventide.com/cs/forums/t/7620.aspx

So this issue needs fixing still and the missing dll's need to be included with the installer.

Thanks

Neil Hester