You are here

Free Ultrachannel but what is my access code?

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

12 posts / 0 new
Last post
mr336
Joined: Dec 7 2012
Posts: 2

Free Ultrachannel but what is my access code?

mr336
June 09, 2014 - 03:20 pm

Hi all

Eventide is giving away Ultrachannel. I ned to fill out a form for my ilok account. They are asking for my access code along with other ilok info. Is this my password? I would think not but I cant find any info on a access code. Help..

Thanks

Eventide Staff
AAgnello
Joined: Jan 27 2008
Posts: 168
AAgnello
June 09, 2014 - 03:30 pm

Never give away your password. Please use the code that was in the email that we sent to you. 

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1011
DGillespie
June 09, 2014 - 03:36 pm

Hi mr336,

There were codes that went out to each member of the Eventide Insider mailing list this morning.  If you got this email, you should receive a code.  If you didn't receive this email you can get a code from anyone who did.  Or you'll probably find codes at the end of some of the youtube videos on the registration page.

Once you do get a code, feel free to share it with whomever you'd like.

Dan

mr336
Joined: Dec 7 2012
Posts: 2
mr336
June 09, 2014 - 03:40 pm

OK thank you. I just didnt see or read the word Access in that email. Thanks to all.

rtcstudio
Joined: Jun 9 2014
Posts: 1
rtcstudio
June 09, 2014 - 03:54 pm

Me and 3 buddies are currently stuck watching the wheel spin on the "depositing License" page.  30 minutes and counting as of this post.

Mine has gone to a blank page.

Is the site overloaded?

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1011
DGillespie
June 09, 2014 - 04:17 pm

Hi Everyone,

Yeah, the response has been phenomenal, but we're seeing some server side problems.  We're working through it, so please be patient.  We will definitely get you your plug-ins.

Thanks,

Dan

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1011
DGillespie
June 09, 2014 - 04:55 pm

Hi Everyone,

Here is a link to the UltraChannel installers:

Mac:
Windows:
If you've already received your license, you should be good to go.
If you haven't you'll still need to re-register later when we've got the server sorted out.
Dan
southboundloco
Joined: Sep 21 2013
Posts: 5
southboundloco
June 09, 2014 - 06:29 pm

These are the ERRORS am getting

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1011
DGillespie
June 09, 2014 - 07:16 pm

Unfortunately, southboundloco, your errors did not come through.

Try it again now, though.  We just pushed a new version of the site, which, so far, appears to be working.


Dan

southboundloco
Joined: Sep 21 2013
Posts: 5
southboundloco
June 09, 2014 - 07:53 pm

still no joy

HTTP Status 500 - Invalid token valuedata=[southboundloco ]


type Exception report

message Invalid token valuedata=[southboundloco ]

description The server encountered an internal error that prevented it from fulfilling this request.

exception

java.lang.IllegalArgumentException: Invalid token valuedata=[southboundloco ]
	org.apache.axis.types.Token.<init>(Token.java:44)
	com.eventide.pluginpromotions.AccessCodeRestrictedLicenseRequestProcessorServlet.doPost(AccessCodeRestrictedLicenseRequestProcessorServlet.java:138)
	javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:647)
	javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:728)

note The full stack trace of the root cause is available in the Apache Tomcat/7.0.47 logs.


Apache Tomcat/7.0.47

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1011
DGillespie
June 10, 2014 - 08:20 am

Hi southboundloco,

Is "southboundloco" your ilok.com account name?  If so, it looks like you may have added an extra space to the end, which has caused the error.  You should be able to enter your information again, without the space, and have more success.  We'll try to put up a more descriptive error page.


Thanks,

Dan

southboundloco
Joined: Sep 21 2013
Posts: 5
southboundloco
June 10, 2014 - 08:32 am

Thank you Dan, I've already done that and I was finally able to download the plug and use it.  Cheers