You are here

H3000 2.7.6 Preset Issues - w/DP9.13 on OSX El Capitan

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

3 posts / 0 new
Last post
guitardood1
Joined: Apr 22 2015
Posts: 5

H3000 2.7.6 Preset Issues - w/DP9.13 on OSX El Capitan

June 15, 2017 - 02:08 pm

Hello,

I'm trying to use a modified version of patch 521-MICROPITCH-SLAP, with the SLAP softkey amount at 0%.  Steps to reproduce: Load H3000 on a track.  Use the Plugin's patch-selector dropdown to bank 02-Vocals->02 - 521-MICROPITCH-SLAP.  Adjust SLAP softkey 3 to 0%.  Save new patch called 521a-MICROPITCH.  When I load that new preset back in, the plugin behaves like the SLAP value is back at the 521-MICROPITCH-SLAP default of 51%, but displays 0% in the window.

 

Further, if I don't bother with custom patches and just adjust plugin settings, save my session in DP and thenr reload the session back again, the same thing occurs (SLAP display reads 0%, plugin has delay as if at 51% default).  This is extremely frustrating on session with multiple instances of H3000, as I have to go back to each instance and reset my custom settings from scratch.

 

This is happening with both the AU and VST versions of the plugin.

Please advise.

 

Best,

Guitardood

TLongabaugh's picture
Eventide Staff
TLongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 444

Hi-

June 16, 2017 - 06:06 pm

Hi-

I can confirm this, I will look into a fix.

In the meantime, you can achieve the same effect by unmapping the 'Delay Amount' param in the Pitch Shift 2 module, and setting it to 10ms.

-Tom

guitardood1
Joined: Apr 22 2015
Posts: 5

Thank you, Tom.  I'll give

June 16, 2017 - 06:50 pm

Thank you, Tom.  I'll give your workaround a try.

 

Best,

guitardood