You are here

MicroPitch - Delay A/B knobs not saved with project in Nanostudio 2

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

12 posts / 0 new
Last post
dendy
Joined: Jul 19 2019
Posts: 2

MicroPitch - Delay A/B knobs not saved with project in Nanostudio 2

July 19, 2019 - 10:07 pm

Hello,

just want to report minor bug - positions of delay knons in this plugin are not saved with project in Nanostudio 2, after i reload project, those two knobs have different values than before save.

Other knobs are restored properly.

audiogus
Joined: Jul 22 2019
Posts: 7
July 22, 2019 - 10:04 am

I am having the same problem with this and MicroTap in AUM and Beatmaker 3.

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 741
July 22, 2019 - 12:20 pm

Hey all, thanks for reporting-

I've been able to reproduce this here with MicroPitch Delay A/B knobs, when the Tempo sync mode is set to 'Sync' or 'Manual'. I have a fix and we will push this out ASAP.

audiogus - I take it you mean to say you have a similar problem with UltraTap as well - which parameters are not recalling correctly?

-Tom

dendy
Joined: Jul 19 2019
Posts: 2
July 22, 2019 - 12:38 pm

tlongabaugh wrote:

Hey all, thanks for reporting-

I've been able to reproduce this here with MicroPitch Delay A/B knobs, when the Tempo sync mode is set to 'Sync' or 'Manual'. I have a fix and we will push this out ASAP.

audiogus - I take it you mean to say you have a similar problem with UltraTap as well - which parameters are not recalling correctly?

-Tom

 

Thanks for reply, great news ! Btw all plugins are absolutely awesome, thanks for them !

audiogus
Joined: Jul 22 2019
Posts: 7
July 22, 2019 - 01:23 pm
tlongabaugh wrote:

Hey all, thanks for reporting-

I've been able to reproduce this here with MicroPitch Delay A/B knobs, when the Tempo sync mode is set to 'Sync' or 'Manual'. I have a fix and we will push this out ASAP.

audiogus - I take it you mean to say you have a similar problem with UltraTap as well - which parameters are not recalling correctly?

-Tom

Great, I shall take a look tonight! (10 am here). I do not know off hand which parameters in Tap but two separate (before/after) bounces did sound different.

audiogus
Joined: Jul 22 2019
Posts: 7
July 22, 2019 - 02:23 pm
dendy wrote:

tlongabaugh wrote:

Hey all, thanks for reporting-

I've been able to reproduce this here with MicroPitch Delay A/B knobs, when the Tempo sync mode is set to 'Sync' or 'Manual'. I have a fix and we will push this out ASAP.

audiogus - I take it you mean to say you have a similar problem with UltraTap as well - which parameters are not recalling correctly?

-Tom

 

Thanks for reply, great news ! Btw all plugins are absolutely awesome, thanks for them !

Yup yup, fantastic stuff! Love my nice new pitchy smeary delays. :)

audiogus
Joined: Jul 22 2019
Posts: 7
July 23, 2019 - 12:48 am
tlongabaugh wrote:

Hey all, thanks for reporting-

I've been able to reproduce this here with MicroPitch Delay A/B knobs, when the Tempo sync mode is set to 'Sync' or 'Manual'. I have a fix and we will push this out ASAP.

audiogus - I take it you mean to say you have a similar problem with UltraTap as well - which parameters are not recalling correctly?

Looks like speed and predelay are not loading back in correctly when tempo sync is activated.

-Tom

audiogus
Joined: Jul 22 2019
Posts: 7
July 23, 2019 - 09:24 am
audiogus wrote:
tlongabaugh wrote:

Hey all, thanks for reporting-

I've been able to reproduce this here with MicroPitch Delay A/B knobs, when the Tempo sync mode is set to 'Sync' or 'Manual'. I have a fix and we will push this out ASAP.

audiogus - I take it you mean to say you have a similar problem with UltraTap as well - which parameters are not recalling correctly?

-Tom

Whoops, looks like my reply was stuck in the quote, anyway...

Looks like speed and predelay are not loading back in correctly when tempo sync is activated.

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 741
July 23, 2019 - 11:11 am

Great, thanks for checking! We confirmed the same behavior here. I'll post back once the new builds pass App review.

audiogus
Joined: Jul 22 2019
Posts: 7
July 23, 2019 - 12:39 pm
tlongabaugh wrote:

Great, thanks for checking! We confirmed the same behavior here. I'll post back once the new builds pass App review.

Whoot! :)

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 741
July 23, 2019 - 01:44 pm

Both builds passed review and should trickle out shortly.

audiogus
Joined: Jul 22 2019
Posts: 7
July 23, 2019 - 03:10 pm

Whoot! Seem to works like a charm now! (Happy Dance!)