You are here

No Presets or Snapshots installed with Quadravox.

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

4 posts / 0 new
Last post
bill28540
Joined: Oct 24 2019
Posts: 3

No Presets or Snapshots installed with Quadravox.

bill28540
October 24, 2019 - 09:31 pm

Yes, I downloaded your Quadravox Plugin and everything is working fine except I have no Presets or Snapshots. I found the folders for them in Documents/Eventide/Presets and Snapshots but the folders are empty? I did a search of my hard drive for the .tide files and they are no where to be found? I'm running Windows 10. Reaper DAW latest version. I reinstalled the program and still nothing. Thanks for you help.

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 841
tlongabaugh
October 25, 2019 - 12:01 pm

Hi,

Please try uninstalling from the Control Panel, and then reinstalling. If that does not do it, please email support@eventide.com and we'll send you a zip of the presets and snapshots to place manually.

-Tom

bill28540
Joined: Oct 24 2019
Posts: 3
bill28540
October 29, 2019 - 12:55 pm

Tom, 

I have tried everything no presets or snapshots. The folders are there but no data. I emailed support and requested the zip file of the presets and snapshots. Jerome emailed me back with the same info you gave me? with no zip file. I'm sure there is a reason why the presets and snapshots are not installing but at this point it seems to me the easiest way is to just install the files in the folders. if your staff could just send me the presets and snapshots I can be on my way. Thank you.

bill28540
Joined: Oct 24 2019
Posts: 3
bill28540
October 29, 2019 - 03:58 pm

Received the Presets and Snapshots. Everything is up and running fine. 

Thank you,

Bill