You are here

Program Change Problems with H3000 Plug-in

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

7 posts / 0 new
Last post
luceccarelli
Joined: Apr 19 2015
Posts: 1

Program Change Problems with H3000 Plug-in

April 19, 2015 - 08:09 pm

Hi, I have H3000 plug-in in Pro Tools 11 and I can control all parameters with MIDI Control Change, but Snapshot does not work with Program Change as the manual explain (1-16 and 17-32). I am quite sure that I send to the plug-in the right message. Have you some suggestion? - Luigi

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 974
April 30, 2015 - 05:39 pm

Whoa, that was a huge mistake on my part, I included the old user guide in the installer.  Here is the correct one.

http://eventide.com/~/media/Files/Audio%20Support/Plug%20Ins/Everyone/H3000FactoryNativeUG.ashx

I'll release a new version tomorrow with the update.

The short answer is that Snapshots are now loaded via automation rather than midi program change.  The automation system is much more robust for this, and seemed much more useful.

Sorry,

Dan

kieronwolfson@me.com
Joined: Feb 10 2016
Posts: 2
December 14, 2018 - 10:10 am

I’m hoping to automate my timeline with snapshots but can’t see an entry for Snapshots in the automation list in the Pro Tools plugin... as per Dans comment quoted here, it should be there? Any help appreciated, the plug in isn’t much use to me without snapshot automation...

DGillespie wrote:

Whoa, that was a huge mistake on my part, I included the old user guide in the installer.  Here is the correct one.

http://eventide.com/~/media/Files/Audio%20Support/Plug%20Ins/Everyone/H3...

I'll release a new version tomorrow with the update.

The short answer is that Snapshots are now loaded via automation rather than midi program change.  The automation system is much more robust for this, and seemed much more useful.

Sorry,

Dan

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 710
December 17, 2018 - 03:33 pm

Hi-

Sorry for the delay in getting back to you - this seems to be a problem with Pro Tools only, as the snapshots are missing from the page table file. I'll look at getting this fixed and turned around for the next update.

kieronwolfson@me.com
Joined: Feb 10 2016
Posts: 2
December 17, 2018 - 06:35 pm

Thanks for your reply, do you know roughly when the update will be released?

Thanks,

Kieron.

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 710
December 18, 2018 - 01:28 pm

I'll try to get it turned around before the end of the week. Unfortunately, with the holidays about to begin, and many of us out on vacation, I can't guarantee it'll happen by then - it'll be very early January otherwise.

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 710
January 10, 2019 - 02:57 pm

I just made the fix - the update will go live next week, I will post back once it is released.