You are here

Is SP2016 AAX also available as 32-bit?

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

4 posts / 0 new
Last post
adiaz7531
Joined: May 6 2016
Posts: 3

Is SP2016 AAX also available as 32-bit?

December 01, 2018 - 09:35 am

Hello! My DAW is Pro Tools HD 10.3.10. I see the SP2016 compatibility says PT 10+.

I just want to verify, is it 32-bit AAX compatible?

Thanks!!

gkellum's picture
gkellum
Joined: Mar 2 2011
Posts: 2280
December 01, 2018 - 09:39 am

adiaz7531 wrote:

Hello! My DAW is Pro Tools HD 10.3.10. I see the SP2016 compatibility says PT 10+. I just want to verify, is it 32-bit AAX compatible?

Yes, it should be.  We also offer free 30 day trials for all of our plugins in case you want to download it and use it a while to be sure it's going to fit in well with your workflow.

adiaz7531
Joined: May 6 2016
Posts: 3
December 03, 2018 - 07:57 am
gkellum wrote:

adiaz7531 wrote:

Hello! My DAW is Pro Tools HD 10.3.10. I see the SP2016 compatibility says PT 10+. I just want to verify, is it 32-bit AAX compatible?

Yes, it should be.  We also offer free 30 day trials for all of our plugins in case you want to download it and use it a while to be sure it's going to fit in well with your workflow.

Thanks! Do I have to request the demo or is it just a download off your website?

tlongabaugh's picture
Eventide Staff
tlongabaugh
Joined: May 29 2014
Posts: 744
December 03, 2018 - 11:28 am

You need to request a demo here: https://www.eventideaudio.com/plugin_demo?product=SP2016%20Reverb

That will deposit a demo license to your account, and take you to a page with installers.