You are here

ultrareverb not opening in 64 bit in Digital Performer 8.

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

3 posts / 0 new
Last post
seandrinkwater
Joined: Oct 13 2014
Posts: 1

ultrareverb not opening in 64 bit in Digital Performer 8.

seandrinkwater
October 13, 2014 - 08:26 pm

any ideas?

ahumblet
Joined: Aug 22 2012
Posts: 69
ahumblet
October 17, 2014 - 05:29 pm

Hi seandrinkwater,

Can you give us more details?

--Are you on Mac or Windows? What version?

--What version of DP are you running?

I'm currently communicating with a user who can only get Windows8 DP8 to recognize UltraReverb when he is logged in to the admin account. Perhaps try launching DP as administrator by right-clicking on the DP executable?

I am still digging for clues about this problem.

Otherwise it could be the standard issues:

--Are you sure you installed the 64bit version?

--Do you have it in the right directory?

--Did you activate the plug-in using the iLok License Manager?

Feel free to email support@eventide.com and ask to be forwarded to Adrienne. This was we can more easily exchange screenshots etc.

Best,

Adrienne 

ahumblet
Joined: Aug 22 2012
Posts: 69
ahumblet
October 23, 2014 - 04:58 pm

Hi,

First, I recommend going to Digital Performer>Preferences>General>Audio Plug-ins.

Select UltraReverb and press 'Reexamine'. 

Best,

Adrienne