You are here

Plug-Ins

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

Topic / Topic starter Replies Last postsort ascending
Hot topic FR: Please SideChain for VST format
by Anatolyj_B » April 15, 2015 - 03:22 pm
20
by Anatolyj_B
April 15, 2015 - 03:22 pm
Normal topic H3000 2.5.1 Changelog?
by medway » April 09, 2015 - 07:02 pm
5
by medway
April 09, 2015 - 07:02 pm
Normal topic H3000 Native Demo crashes
by Llisa » April 09, 2015 - 01:24 pm
2
by Llisa
April 09, 2015 - 01:24 pm
Normal topic H3000 demo fails validation in Logic 9
by aero » April 09, 2015 - 06:34 am
6
by aero
April 09, 2015 - 06:34 am
Normal topic H3000 Native v2.5.0 don't validate in Logic 9.1.8 OSX 10.10.2
by palind » April 09, 2015 - 05:45 am
2
by palind
April 09, 2015 - 05:45 am
Normal topic Omnipressor
by CoinOP » April 08, 2015 - 11:24 am
2
by CoinOP
April 08, 2015 - 11:24 am
Hot topic H3000: Patches loading time ?
by geronimo » April 08, 2015 - 04:37 am
28
by geronimo
April 08, 2015 - 04:37 am
Normal topic Problem Registering H3000 Factory
by DGillespie » April 07, 2015 - 06:49 pm
0
by DGillespie
April 07, 2015 - 06:49 pm
Normal topic Enable sidechain for Eventide Omnipressor AAX
by somnaudio » March 24, 2015 - 09:13 am
4
by somnaudio
March 24, 2015 - 09:13 am
Normal topic ILOK
by rarepet » March 22, 2015 - 07:40 pm
3
by rarepet
March 22, 2015 - 07:40 pm
Normal topic Engage sidechain Protools
by somnaudio » March 19, 2015 - 06:44 pm
1
by somnaudio
March 19, 2015 - 06:44 pm
Normal topic Loading Ultrachannel on new laptop
by gsmccar » March 06, 2015 - 07:57 pm
2
by gsmccar
March 06, 2015 - 07:57 pm
Normal topic Cannot load Blackhole in Cubase LE AI Elements 7
by giorgis » February 26, 2015 - 07:27 pm
1
by giorgis
February 26, 2015 - 07:27 pm
Normal topic UltraReverb not being recognised by SONAR VS-100
by futurepace » February 17, 2015 - 06:16 am
0
by futurepace
February 17, 2015 - 06:16 am
Normal topic H3000 VSTbridge connection lost on Quadro bus with Cubase 8
by wxyz » February 14, 2015 - 10:32 am
0
by wxyz
February 14, 2015 - 10:32 am
Normal topic H3000 Factory --- False Advertising
by frostgfx » February 12, 2015 - 07:55 pm
9
by frostgfx
February 12, 2015 - 07:55 pm
Normal topic H3000 not loading on cubase 8 mac
by candyman37 » January 19, 2015 - 07:32 am
7
by candyman37
January 19, 2015 - 07:32 am
Normal topic "Versions" of free Ultra Channel?
by rawtoons » January 16, 2015 - 04:17 pm
2
by rawtoons
January 16, 2015 - 04:17 pm
Normal topic H3000 Compatibility with Windows 8.1?
by Stud54jrW » January 11, 2015 - 04:34 pm
0
by Stud54jrW
January 11, 2015 - 04:34 pm
Normal topic FL Studio: Ultrareverb buffer plays at beginning of track using offline rendering
by dirtrobot » January 04, 2015 - 03:30 pm
1
by dirtrobot
January 04, 2015 - 03:30 pm
Normal topic UltraReverb compressor sidechain input in Ableton Live 9
by GaryInThailand » December 29, 2014 - 01:43 am
1
by GaryInThailand
December 29, 2014 - 01:43 am
Normal topic UltraChannel Activation Error
by Wertigo » December 21, 2014 - 07:09 am
6
by Wertigo
December 21, 2014 - 07:09 am
Normal topic H3000 and UltraReverb ProgramChange Messages
by akbatteristen » December 16, 2014 - 03:47 am
1
by akbatteristen
December 16, 2014 - 03:47 am
Normal topic UltraReverb and UltraChannel Plugin Windows dont close in Ableton 9 / Yosemite
by doubleday » December 11, 2014 - 06:22 pm
10
by doubleday
December 11, 2014 - 06:22 pm
Normal topic Wrong image for Ultrareverb on site
by medway » December 03, 2014 - 09:34 am
1
by medway
December 03, 2014 - 09:34 am
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic