You are here

Plug-Ins

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

Topic / Topic starter Replies Last postsort descending
Normal topic OMNIPRESSOR RACK for guitar?
by fendrix81 » December 05, 2012 - 07:47 am
0
by fendrix81
December 05, 2012 - 07:47 am
Normal topic Omnipressor and DP8.01
by alexplays » December 07, 2012 - 11:43 pm
0
by alexplays
December 07, 2012 - 11:43 pm
Normal topic H3000 Factory Native PDF manual?
by keyzone72 » December 18, 2012 - 01:42 pm
3
by keyzone72
December 18, 2012 - 01:42 pm
Normal topic H3000 factory Native - My new Demo Video
by zoomex » December 23, 2012 - 04:00 am
2
by zoomex
December 23, 2012 - 04:00 am
Normal topic iLok License
by sr1200 » January 02, 2013 - 10:04 pm
1
by sr1200
January 02, 2013 - 10:04 pm
Normal topic H3000 Factory Native - soft key names not restored when re-opening session
by danatkorg » January 09, 2013 - 11:15 pm
9
by danatkorg
January 09, 2013 - 11:15 pm
Normal topic H3000 Factory not rendering in Sound Forge Pro 10d (Win)
by ududidj » January 10, 2013 - 11:34 am
3
by ududidj
January 10, 2013 - 11:34 am
Normal topic H3000 native (AU) triggered LFOs w/ Logic
by dowda » January 11, 2013 - 03:55 pm
1
by dowda
January 11, 2013 - 03:55 pm
Hot topic 2016 Native 64 Bit (Page: 1, 2)
by lawforp » January 25, 2013 - 06:51 am
63
by lawforp
January 25, 2013 - 06:51 am
Normal topic omnipressor key function skipping presets trouble
by pinballmagnetic » January 26, 2013 - 12:53 am
1
by pinballmagnetic
January 26, 2013 - 12:53 am
Normal topic Anthology II on Pro Tools HD10?
by stevealex » January 26, 2013 - 11:30 am
4
by stevealex
January 26, 2013 - 11:30 am
Normal topic How can I get a hold of someone??
by audioinjectionla » February 05, 2013 - 08:35 pm
1
by audioinjectionla
February 05, 2013 - 08:35 pm
Normal topic H3000 Factory VST for Mac
by marc ayerle » February 08, 2013 - 05:58 am
0
by marc ayerle
February 08, 2013 - 05:58 am
Normal topic Eventide Anthology II 1.5.1 Windows installer will not run on Windows 8
by neilhester » July 02, 2013 - 04:01 pm
2
by neilhester
July 02, 2013 - 04:01 pm
Normal topic H3000 plugin crashing my system regularly
by jpeacock1 » July 09, 2013 - 11:53 pm
14
by jpeacock1
July 09, 2013 - 11:53 pm
Normal topic Logic X problem with Eventide AU's
by jfreak » July 17, 2013 - 05:08 am
2
by jfreak
July 17, 2013 - 05:08 am
Normal topic Latest Version of H3000 Native in Logic X
by Izzi » August 30, 2013 - 09:14 pm
5
by Izzi
August 30, 2013 - 09:14 pm
Hot topic No iLok Required?
by jfreak » September 16, 2013 - 11:35 am
17
by jfreak
September 16, 2013 - 11:35 am
Normal topic 2016 Stereo Room PLugIN - Invalid Serial Number
by orcasound » September 16, 2013 - 06:42 pm
4
by orcasound
September 16, 2013 - 06:42 pm
Normal topic Invalid Serial Number
by DGillespie » September 16, 2013 - 07:00 pm
3
by DGillespie
September 16, 2013 - 07:00 pm
Normal topic Registration Issue Resolved
by DGillespie » September 17, 2013 - 02:49 pm
2
by DGillespie
September 17, 2013 - 02:49 pm
Normal topic 2016 Stereo Room Plug-in not working in 64Bit, only 32Bit in Sonar X2a
by Aries » September 18, 2013 - 07:27 am
11
by Aries
September 18, 2013 - 07:27 am
Normal topic Omnipressor VST-Side Chaining - Cubase v7
by gkuly » September 18, 2013 - 10:11 am
4
by gkuly
September 18, 2013 - 10:11 am
Normal topic Omnipressor/ 2016 Stereo room not appearing in PT8
by Helado » September 19, 2013 - 12:01 pm
1
by Helado
September 19, 2013 - 12:01 pm
Normal topic Omnipressor AAX64 on Win7 Ultimate not reporting the correct latency to PT11?
by southboundloco » September 21, 2013 - 06:56 am
3
by southboundloco
September 21, 2013 - 06:56 am
New posts
No new posts
Hot topic with new posts
Hot topic without new posts
Sticky topic
Locked topic