You are here

address error (E12)

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

4 posts / 0 new
Last post
USed EQuipment's picture
USed EQuipment
Joined: Dec 24 2019
Posts: 4

address error (E12)

January 06, 2020 - 01:55 pm

Hi everyone.

Does anybody know what this message that I've got from my Orville, while working with a routing configuration on it, mean:

 

" address error occured (E12)

program: 054C30

data: 0000F1 "

 

I've got it only once, but I could not find any info about it. Orville behaves normally so far. 

Thanks in advance

nickrose's picture
Eventide Staff
nickrose
Joined: Jan 17 2008
Posts: 4441
January 07, 2020 - 07:48 am

It's probably a hardware issue of some kind. Make sure the unit does not get too hot and that you have good power.

 

USed EQuipment's picture
USed EQuipment
Joined: Dec 24 2019
Posts: 4
January 07, 2020 - 08:33 am

nickrose wrote:

It's probably a hardware issue of some kind. Make sure the unit does not get too hot and that you have good power.

 

Hi. Thanks for the response. No, it wasn't overheating issue or lack of power. Plugged into well-grounded surge protector, and only operated about 20 minutes since power-on. It has never happened since though. Strange.

nickrose's picture
Eventide Staff
nickrose
Joined: Jan 17 2008
Posts: 4441
January 07, 2020 - 08:12 pm

Hopefully it will not happen again.

But, it is 20 years old ...