You are here

H9000 Boot up

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

6 posts / 0 new
Last post
jerzythepeddler
Joined: Mar 6 2018
Posts: 10

H9000 Boot up

jerzythepeddler
June 07, 2021 - 01:24 pm

The majority of the time my H9000 boots up no problem. But every now and then it will stall out when the load bar on the splash screen gets to the end and never finish up. Is there any reason for this, or any potential problem that this might point to? When I turn it off and back on it boots up fine. Thanks!

tbskoglund's picture
Eventide Staff
tbskoglund
Joined: Aug 28 2020
Posts: 116
tbskoglund
June 07, 2021 - 02:03 pm

Hi, 

I've emailed you directly at your registered Eventide email address with some suggestions to help diagnose and address your issue. Thanks. 

jerzythepeddler
Joined: Mar 6 2018
Posts: 10
jerzythepeddler
June 07, 2021 - 05:03 pm

tbskoglund wrote:

Hi, 

I've emailed you directly at your registered Eventide email address with some suggestions to help diagnose and address your issue. Thanks. 

 

Just sent you the info requested. Thanks for the quick reply!

dcyrill
Joined: Nov 22 2009
Posts: 2
dcyrill
June 12, 2021 - 07:32 pm

It looks like I am have the same problem.

tbskoglund's picture
Eventide Staff
tbskoglund
Joined: Aug 28 2020
Posts: 116
tbskoglund
June 14, 2021 - 11:10 am

dcyrill wrote:

It looks like I am have the same problem.

Sorry for your issue. 

Could you please connect to your H9k in Emote, right click the device on the left side of the devices page, and select "Download System Report" ?

From there, you can select the "H9kClientLog.txt" and email that to me at tskoglund @ eventide.com with a description of any other issues related to this you are having. 

If anyone else has this issue, please follow the above instructions and send me a client log of your H9k. 

Thanks,

Tyler

chriscarter
Joined: Jan 27 2011
Posts: 29
chriscarter
June 28, 2021 - 04:18 am

jerzythepeddler wrote:

The majority of the time my H9000 boots up no problem. But every now and then it will stall out when the load bar on the splash screen gets to the end and never finish up. Is there any reason for this, or any potential problem that this might point to? When I turn it off and back on it boots up fine. Thanks!

After a year of trouble free service I've started getting this behaviour. I haven't changed any settings or installed any updates for weeks but this morning it just stuck on the loading screen... until I turned it off and on again. Very odd.