You are here

update utility

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

4 posts / 0 new
Last post
gbcjr1st
Joined: Feb 4 2011
Posts: 9

update utility

gbcjr1st
February 05, 2011 - 06:17 pm

i downloaded the lates update utility file. i have connected my pedal to the computer and i open the utility...   it keeps stating: NO EVENTIDE DEVICES COULD BE LOCATED. ATTACH YOUR DEVICE, AND PRESS REFRESH TO PROCEED. i've tried TONS of stuff... but i just keep spinning my wheels here...   any advice?

rabiddiabetic13
Joined: Sep 30 2009
Posts: 109
rabiddiabetic13
February 06, 2011 - 02:52 pm

i just had somewhat of the same problem

While powering up your pedal press and hold the middle foot switch,

UPDATE should be on the display

Now launch the update utlilty.

timothyhill
Joined: Dec 2 2010
Posts: 356
timothyhill
February 06, 2011 - 11:29 pm

Which pedal do you have? Try turning MIDI_CLK off, if applicable.

gbcjr1st
Joined: Feb 4 2011
Posts: 9
gbcjr1st
February 07, 2011 - 08:46 am

thanks guys! ;) i have the MOD, PITCH, and TIME factor pedals.

i tried the suggestions you fellas made already.

i searched the forums and tried everything...

turned midi off

reset the pedals

three computers

three differnt usb cables

update mode etc...

i'll call eventide today

i am so excited to hear the updates specifically in the MOD factor! so my bass doesnt lose any OOMPF ;)