when the specifier display does not work..

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

4 posts / 0 new
Last post
froombosch
Joined: Jan 14 2008
Posts: 26

when the specifier display does not work..

January 21, 2008 - 08:52 am

Hello Italo,

Probably a very simple question. 

At the moment I am working on some new patches with the latest VSIG version. I am mostly working in the graffic mode. When I double click a module, the specifier display does not open. Other aplications using a double click do work. What am I doing wrong?? I use VSIG on a two monitor computer setup.

 I can work around it using the text mode, but I find the graffic mode more intuitive to work with. Any ideas??

IDeangelis
Joined: Jan 9 2008
Posts: 1470
January 21, 2008 - 09:09 am

 Hi Harrie

I assume you refer to Vsig V2.4.9.1.

I have no problems at all like the ones you describe; working w/2 monitors here too.

Maybe the module specifier opens somewhere in your displays setup, as a very small window that needs resizing (and maybe relocating on a desired monitor)?

In any case close Vsig and erase the VSIGFILE.ini file in the Windows directory. This should fix everything.

Let me know.

froombosch
Joined: Jan 14 2008
Posts: 26
January 21, 2008 - 09:18 am

Thank you for your fast responce. I'll try that.

froombosch
Joined: Jan 14 2008
Posts: 26
January 21, 2008 - 05:42 pm

Deleting the vsigfile.ini did the trick. Thanks again.... Back to building new patches....