You are here

bundle

Elevate Bundle looking for Presets in the wrong location

Forums

Hi, I'm just diving in and want to explore the presets but the Preset Selector is empty. When I click Load, it's looking in: HD Root/ Music/NewfangledAudio/EQivocate but these folders are all empty. 

I do see that the presets are available at their proper location, according to the manual, User¿/Music/Newfangled Audio/EQuivocate/Preset but when I navigate to this folder and select a preset i can only select one at a time and the Preset Selector doesn't remember to keep looking here. It goes back to the HD root location each time. It makes for some slow going.

Ensemble Bundle Installer (Win 64-bit)

Release Notes:

2.14.4

  • Updated H949 Single and Dual with new UI
  • Added artist presets for H949 Single and Dual
  • Reorganized presets for Omnipressor, H910 Single and Dual
  • Updated User Guides for H910, H949, Instant Flanger Mk II, Instant Phaser Mk II
  • Fixed a bug in all plugins where all UIs could become blank after a period of inactivity
  • Fixed bug in Instant Flanger Mk II and Instant Phaser Mk II where MODE would reload incorrectly in VST3

2.14.2

Ensemble Bundle Installer (Mac 64-bit)

Release Notes:

2.14.4

  • Updated H949 Single and Dual with new UI
  • Added artist presets for H949 Single and Dual
  • Reorganized presets for Omnipressor, H910 Single and Dual
  • Updated User Guides for H910, H949, Instant Flanger Mk II, Instant Phaser Mk II
  • Fixed a bug in all plugins where all UIs could become blank after a period of inactivity
  • Fixed bug in Instant Flanger Mk II and Instant Phaser Mk II where MODE would reload incorrectly in VST3

2.14.2