You are here

2016 Native 64 Bit

Login to Post to Forums

You must be logged in to the Eventide website in order to post to our forums. If you do not have an account, you will need to create one. You may also reset your password.

64 posts / 0 new
Last post
DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1010
DGillespie
September 18, 2013 - 02:27 pm

Thanks Duantro,

I've been able to reproduce this.  I believe I know what's causing it, and will try to release a fix fairly soon.

Dan

duantro
Joined: Feb 3 2008
Posts: 11
duantro
October 09, 2013 - 07:53 pm

Thanks Dan, please post if you find a work around. 

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1010
DGillespie
October 11, 2013 - 06:32 pm

Hi duantro,

Sorry it's been a bit, we fixed a couple other issues people were having as well.  I have release builds here that I'm testing and they should go up on Monday.

Dan

Stephan13
Joined: Oct 16 2013
Posts: 3
Stephan13
October 16, 2013 - 02:38 pm

I am also having the "hanging on bounce" issue when 2016 is instantiated - hope the fix is soon ;)

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1010
DGillespie
October 23, 2013 - 06:01 pm

Hi Guys,

I actually fixed the hanging on bounce last week, but it's now causing an issue on PT10.3.6.  Since we have to support that as well, I'll have to fix it before release.  I'm working on it now, so it should be soon, sorry for the holdup.

Dan

Stephan13
Joined: Oct 16 2013
Posts: 3
Stephan13
October 29, 2013 - 08:56 am

Any update yet please Dan?

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1010
DGillespie
October 29, 2013 - 07:19 pm

Hi Stephan,

It's a bit more complicated than it seemed.  I'm still working on it, but we will have to fix differently from what I originally thought.  I was hoping to get it out before AES, but wasn't able to, so we lost a couple days as well.  However, I'm working on it at the moment and won't be interrupted till it's done, so it should be soon.  Sorry, I know it's frustrating.

Dan

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1010
DGillespie
October 29, 2013 - 08:26 pm

Hi Stephan,

I may have spoken too soon.  I believe I've fixed these issues tonight.  We'll test all day tomorrow and unless I've broken something else we should be able to release them on Thursday.  Thanks for your patience.

Dan

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1010
DGillespie
November 04, 2013 - 06:52 pm

Hey Guys,

The plug-ins are done and should be on the website soon.  I will let you know when they are ready.

Thanks,
Dan

DGillespie's picture
Eventide Staff
DGillespie
Joined: Jan 29 2008
Posts: 1010
DGillespie
November 05, 2013 - 02:04 pm

Hi Guys,

Stereo Room 2.1.3 is up and should solve the issues with PT offline bounce: http://eventide.com/AudioDivision/Support/Plug-ins/Native%20Plug-in%20Support.aspx

Dan

Stephan13
Joined: Oct 16 2013
Posts: 3
Stephan13
November 05, 2013 - 02:40 pm

Many thanks Dan - will test it out later!

Other companies take note - excellent customer service and willingness to get involved with it's customers!

duantro
Joined: Feb 3 2008
Posts: 11
duantro
November 06, 2013 - 01:50 pm

Thanks for the hard work and great support Dan!

I've installed the update and it seems to be working great!

robertgoldsmith's picture
robertgoldsmith
Joined: Jul 19 2013
Posts: 5
robertgoldsmith
November 19, 2013 - 03:49 pm

This issue has been resolved with v2.1.3. Thank you, Eventide.