- Eventide Audio

Reply To: Newfangled Elevate bundle does not show up in Logic 10.6.2

Home Forums Products Plug-Ins Newfangled Elevate bundle does not show up in Logic 10.6.2 Reply To: Newfangled Elevate bundle does not show up in Logic 10.6.2

#157790
tbskoglund
Moderator
Eventide Staff

Since your plug-ins are showing up and functioning in Ableton, its seems that this issue is specific to Logic. 

Here are some general troubleshooting steps that could help solve your issue:

  1. Launch Logic Pro X
  2. Go to Preferences->Plug-in Manager and select "Reset and Rescan Selection"
  3. If the plugin fails validation, then copy the output of the white window, and send it to us
  4. If the plugin passes validation but still does not show in the Insert menus, try the following steps:
    1. Close Logic Pro X
    2. Make sure Finder is the active application
    3. While holding the Option key, click on the Go menu at the top of your screen and select Library
    4. Delete the following files from your User Library, if they are present:
      1. ~/Library/Caches/com.apple.audiounits.cache
      2. The contents of ~/Library/Caches/AudioUnitCache/
      3. ~/Library/Preferences/com.apple.audio.InfoHelper.plist
      4. ~/Library/Preferences/com.apple.audio.SandboxHelper.plist

    5. Then, open a Terminal window (Applications -> Utilities -> Terminal), and enter the following commands (type each command and press "Enter" afterwards)
      1. killall -9 cfprefsd
      2. killall -9 AudioComponentRegistrar

    6. Restart your computer
    7. Restart Logic Pro X

 

Let me know if that solves your issue. 

Thanks,

Tyler