A bug in H90’s DynaVerb?

Home Forums Products Stompboxes A bug in H90’s DynaVerb?

  • This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 2 days, 21 hours ago by tbskoglund
    Eventide Staff
    .
Viewing 2 reply threads
  • Author
    Posts
    • #167370
      PG23
      Participant

      There seems to be a bug in the DynaVerb algorithm: when switching to the Omnipressor mode, reverb remains audible. However, when a preset is saved and recalled again, Omnipressor works as expected.

      It also seems to be the same problem the other way around, when switching back to reverb mode.

      Is it indeed a bug or am I missing something?

    • #167372
      tbskoglund
      Moderator
      Eventide Staff

      Thanks for reporting this. I can reproduce this issue and we’ll be working on a fix for this.

      • #167398
        PG23
        Participant

        Thanks!

        Also, not sure if a bug or not, but in the SP2016 algorithm, when the Vintage Plate mode is selected, the Position parameter doesn’t have any effect.

      • #167422
        tbskoglund
        Moderator
        Eventide Staff

        You’re welcome.

        This is intended behavior. The Position, Diffusion, and EQ controls are disabled for the Vintage Plate Algorithm because they were not present in the original SP2016 Algorithm.

        We’ll update the documentation to make this clearer, thanks for bringing this up.

    • #168783
      tbskoglund
      Moderator
      Eventide Staff

      The DynaVerb decay issue has been fixed in H90 software 1.3.0. Please update your H90 and let me know if you have any issues.

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.