Atomic Amplifire midi clock sync working but inaccurate

Home Forums Products Stompboxes Atomic Amplifire midi clock sync working but inaccurate

  • This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
    Posts
    • #114290
      williamshattner
      Member

      Hey been loving the H9.  One issue is trying to sync it with the midi clock on the Atomic Amplifire.  I can send the clock to the amplifire but it bounces between 100 and 50 BPM (for example).  Full time and half time.  If I reverse it and use the Amplifire as the clock source for the h9 they do sync but not at the same speed.  The H9 will be about 20 BPM higher (even with clock filtering on).  Any suggestions?  

    • #146915
      wedelich
      Moderator
      Eventide Staff
      williamshattner wrote:

      Hey been loving the H9.  One issue is trying to sync it with the midi clock on the Atomic Amplifire.  I can send the clock to the amplifire but it bounces between 100 and 50 BPM (for example).  Full time and half time.  If I reverse it and use the Amplifire as the clock source for the h9 they do sync but not at the same speed.  The H9 will be about 20 BPM higher (even with clock filtering on).  Any suggestions?  

      Have you tried to connect the H9 to a computer or other hardware device as MIDICLK master or slave to see if the problem consistently happens when you take the Atomic out of the equation, OR take the H9 out of the equation and try another device with the Atomic?  

      Also, hate to be the "blame the other guy" guy, but have you spoken to Atomic about this? 

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.