Congrats on the website update!

Home Forums Products Stompboxes Congrats on the website update!

  • This topic is empty.
Viewing 28 reply threads
  • Author
    Posts
    • #112581
      KCStratman
      Member

      Congrats on the website update! Good to see a fresh new look.

    • #139063
      gkellum
      Member

      Thanks. Glad to hear you made your way to our forums and had no problems logging in and posting.  It's been pretty quiet since we launched the new site yesterday afternoon, and it made me wonder if something was wrong.

    • #139064
      Bodde
      Participant

      Nothing wrong here! surprised to see the wensite. Didn’t know a change was coming. Looking good!

    • #139065
      Bodde
      Participant

      Only thing is that I can’t edit my posts. There is no edit button. Had the same problem with the old website.

    • #139066
      badmelonfarmer
      Participant

      NICE!!!!!

       

      the old Forums did look a little dated, this looks a lot more uptodate.

       

      And the new website looks great too

       

      Thanks guys

       

    • #139067
      badmelonfarmer
      Participant

      Looks better on small screens too.

      Testing from iPhone

    • #139078
      KCStratman
      Guest

      Bug Report:
      All posts in a thread are showing the same time/date stamp as the OP. New posts look like old news.
      iPhone 5S, iOS 7.0.3 (I think?), Safari browser.

    • #139079
      KCStratman
      Guest

      Looked great until I posted (above), but now posts display as in the attached screenshot. Did something change? I generally prefer ‘desktop’ layouts, even on a mobile device.

      Horizontal view looks better.

    • #139080
      KCStratman
      Guest

      This is how it looked before (still does when navigating back from bookmark). I much prefer this layout. Not a fan of mobile layouts that don’t work.

    • #139081
      KCStratman
      Guest

      Also, refreshing a sub-forum or thread sends me back to the top-level forum page that lists the sub-forums.

    • #139082
      KCStratman
      Guest

      That was quick! Time/date stamps are fixed now. Nice work, thanks very much!!!

    • #139083
      badmelonfarmer
      Participant

      Must say, I agree the mobile skin could do with some tweaking… Longer posts are hard to read due to the aviator and white space on the right taking up half the screen (iPhone 6 -Safari)

    • #139084
      badmelonfarmer
      Participant

      Example of a longer post being difficult to read …. Short posts look great.

    • #139088
      Bodde
      Participant

      There is no edit function/button?

    • #139089
      gkellum
      Member

      There is no edit function/button?

      We're going to add one…  No one thought about that before launching the new site…

    • #139090
      marcusm750
      Member

      While I was a bit miffed that I had to reset my Cookie Monster avatar, I’m more troubled by the fact that when I check my registered products, either at my profile page or in the H9 Control, I get the following error message:  “Could not connect to Eventide’s web services. It’s not possible to show your registered products at this time. For further assistance, please contact Eventide support at support@eventide.com.”

    • #139091
      gkellum
      Member

      I’m
      more troubled by the fact that when I check my registered products, either at
      my profile page or in the H9 Control, I get the following error message:
      “Could not connect to Eventide’s web services. It’s not possible to show your
      registered products at this time. For further assistance, please contact
      Eventide support

       

      There seems to be a problem at the moment with Eventide's internal network.  I emailed one of our system admins to ask if he's doing something at the moment.

      On the bright side our new website is now in Amazon’s cloud. If this had happened while we had still been running the old website, you wouldn’t have been able to reach the site at all.

    • #139093
      marcusm750
      Member

      Thanks, GKellum.  All appears normal now and I see all my Factors/H9 with algorithms so I can breath easy.  However, is there a reason why “unregister” is not an option for my H9 in my products list?  Not that I would ever sell it, I’m just curious.  Also, how does one make a paragraph break in this new formum?  I keep hitting enter but the cursor never moves to a new line?  Dig the updated Web site and love your products!

    • #139094
      marcusm750
      Member

      Well, I answered my own question about the missing deregister option: it is done through the H9 Control.  Duh!  But what about the paragraph breaks?  Cookie likes your new Web site and products too.  wink

    • #139101
      dslee
      Member

      Mozilla Firefox comes up with “not a trusted connection” on new website

    • #139135
      jgoldbach
      Participant

      Thanks for all of the excellent feedback. We have been hard at work ironing out some of the inevitable problems with launching a new site and we greatly appreciate your patience. Now that we have a strong foundation we can begin to make some of the improvements you all have been asking for — and we've been wanting to make — for a long time. Stay tuned and keep the feedback and ideas coming. 

    • #139144
      jgoldbach
      Participant

      Hi All,

      We should have the certificate warning in Firefox issue resolved. Please advise if you're still running into problems.

    • #139148
      jgoldbach
      Participant

      FYI, our next push will include fixes for the mobile display of forums. It should also fix the strange way that blockquotes appear. 

    • #139153
      Bodde
      Participant

      I cannot quote messages from previous posts now?

      Also still no edit function. Have to be really careful that I don’t make any spelling mistakes in my post since I cannot edit my post afterwards. But this is in the maing according to Glenn.

       

    • #139155
      jgoldbach
      Participant

      The functions to edit posts and quote previous posts are in the works. We appreciate your patience and feedback. Stay tuned.

    • #139158
      Bodde
      Participant

      Ok great! thanks for the new website!

    • #139350
      jgoldbach
      Participant

      Hi All, 

      Just wanted to follow up on this post to let you know that we launched a new feature to allow you to edit your own forum posts and we also created a forum for website announcements and your feedback on the site. 

      We do plan to work on a quote feature as well as a "like" feature and more granular notification options. Stay tuned!

    • #139353
      KCStratman
      Member

      Great to hear that new features are coming online and to see that images are displaying again, keep up the good work!

    • #139401
      marcusm750
      Member

      Why… is… the… new… Web… site… so… painfully… slow… at… times?!  I have a 10 Mbit/s connection with a fast machine; while the slowness is sporadic (but still painful), it happens in IE10/11, Chrome and Firefox which leads me to believe it’s on the Amazon hosting end.  And why can’t I still have paragraph breaks in my posts via the good ol’ <ENTER> key?!  angry

Viewing 28 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.