H9 control doesn’t connect

Home Forums Products Stompboxes H9 control doesn’t connect

  • This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 1 week, 6 days ago by tbskoglund
    Eventide Staff
    .
Viewing 4 reply threads
  • Author
    Posts
    • #168496
      gramenauer
      Participant

      Hi. I’m using both a H90 and a H9.

      H9 control was working fine. I added H90 control and this one works OK but when I try to launch H9 control I get a timeout error and the software doesn’t recognize my H9 Max. Any ideas?

       

      Mac OS 10.13. Both my H9 ahd H90 do appear in my audio-midi configuration app.

       

      Thanks!!!

    • #168499
      tbskoglund
      Moderator
      Eventide Staff

      Sorry for the issues you are having.

      Can you post a screenshot of the error you are seeing in H9 Control? This error happens right when the app launches, before you try to connect your H9?

      Are both devices connected to your computer via USB?

    • #168501
      gramenauer
      Participant

      Hi there.

      Don’t worry and don’t apologize, please  🙂

      It’s the first issue I have, so no big deal. Otherwise it’s a wonderful unit to play with.

       

      I’ve already managed to resolve the issue. After doing some reboots it finally worked. The trick is to do the reboot with the midi cable plugged. Otherwise the software doesn’t recognize the hardware.

       

      Thnx for answering back!!

    • #168503
      tbskoglund
      Moderator
      Eventide Staff

      You’re welcome, glad to hear you figured this out.

    • #168603
      jcg777
      Participant

      Hello, I’m able to connect my H90 to the H90 Control app however I’m not able to update H90 Control to version 1.2.2 – I’m currently running v1.0.0. When attempting to update H90 Control (via the Eventide website when logged in under my Eventide login credentials) to version 1.2.2 a window appears suggesting I login, although I am currently logged into the Eventide website, the H90 Control Installer window won’t recognize my login credentials, thus I’m not able to update H90 Control to the current version. It was recommended that I update to v.1.2.2 due to navigation issue I’m currently experiencing with my H90 when attempting to go between Factory/User lists. Thank you.

      • #168605
        tbskoglund
        Moderator
        Eventide Staff

        You’ll need to use your Eventide username to log in, not your email address. Please try using your username along with the correct password to login, and if you still have issues you may need to reset your password.

Viewing 4 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.