H9 Control doesn’t remember state of Bypass Enabled.

Home Forums Products Stompboxes H9 Control doesn’t remember state of Bypass Enabled.

  • This topic is empty.
Viewing 7 reply threads
  • Author
    Posts
    • #112898
      jnorris
      Member

      Every time I open the app I have to change it to enable.

    • #140835
      gkellum
      Member

      I'm not 100% sure I'm understanding you correctly, but when you open H9 Control after it connects to an H9, if you press the Preset button in the bottom toolbar, it will load whatever preset is active on the connected H9 with whatever it's current bypass state is and show you that preset.

    • #140845
      jnorris
      Member

      If you open the app and connect to the pedal via Bluetooth. Got to pedal bypass enabled. On mine it is always no. If I set it to yes, it goes back to no.

    • #140955
      jnorris
      Member

      Anyone see this?

    • #140956
      gkellum
      Member

      Oh sorry. I'll look into that one later today.

    • #140970
      gkellum
      Member

      Is this the problem you're talking about?  You'll see if you change the bypass value quickly after the screen opens it can momentarily revert back to the old value and then go to the new value:

      https://dl.dropboxusercontent.com/u/1383432/BypassEnabled.mov

       

    • #140976
      jnorris
      Member

      No. Mine will not stay on Yes. I can set it, but as soon as I switch to another screen and come back it is on no again.

      • #140995
        gkellum
        Member
        jnorris wrote:
        No. Mine will not stay on Yes. I can set it, but as soon as I switch to another screen and come back it is on no again.

        Is your H9 itself switching between active and bypass correctly?  When you change the settings in this screen, do you see the red led above the active switch change as well?  (If your bypass mode is set to 'relay', you should also hear a click as switch from active to bypass or bypass to active.)

    • #141035
      jnorris
      Member

      I tried it tonight, and it is working now. Was there an app update I didn’t notice? This feature hasn’t worked since I bought the H9.

      • #141045
        gkellum
        Member
        jnorris wrote:
        I tried it tonight, and it is working now. Was there an app update I didn't notice? This feature hasn't worked since I bought the H9.

        Maybe, you had noticed that behavior when using H9 Control in demo mode without an H9 connected?  I'm not sure.  It could be that it does that in demo mode.  In any case we haven't updated the app recently, and H9 Control doesn't do silent, self updates. 

Viewing 7 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.