Modfactor undulator issues

Home Forums Products Stompboxes Modfactor undulator issues

  • This topic is empty.
Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #110936
      roqmuzik
      Member

      I recently purchased the Modfactor. I noticed that all of sudden any presets based off the Undulator effect doesn't work. I tweak all knobs and there is NOTHING. I reset it several times and it didn't help.I I re-updated the stompbox to the 3.5 version and it worked. Then when I turned it off and back on nothing. What's going on here? Is this common? Help me out, I need me some undulation!!!!!

    • #124492
      nickrose
      Moderator
      Eventide Staff

      You should consider "Restoring Factory Effects Presets and System Settings" (UM p.37).  This will probably work. If not, support@eventide.com

    • #124513
      Graeme777
      Member

      I have the same problem.. no undulation at all .. and the presets don't work.

      Restoring factory settings makes no difference.

      Broken? Repairable?

    • #124514
      Graeme777
      Member

      Try the Modfactor in front of your amp.. I bet this particular effect doesn't work well in your effects loop

    • #124515
      roqmuzik
      Member

      Yeah, works like a champ in the front. Effects loop, not so good Big Smile

    • #135393
      NikosGuitar
      Member

      …i had the same problem with my fx-loop.(i changed the ampSmile)

      Undulator is a very dynamic effect…well,your fx-loop doesn't send "strong" signal…it may be instrument level.

      best you can,try it on an amp with line-level fx-loop.

      if you are happy in front of the amp…ok!

      if not…there are MANY solutions…

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.