Pitchfactor pedal takes a while to turn on.

Home Forums Products Stompboxes Pitchfactor pedal takes a while to turn on.

  • This topic is empty.
Viewing 2 reply threads
  • Author
    Posts
    • #115657
      Dustytrails5150
      Member

      Has anyone else had the problem of their pitchfactor pedal taking a long time to power on? I’ve updated the software, did a factory reset and even tried different power supply. For example, if let’s say I don’t play for a day or so it takes 5-10 minutes for the pedal to power on. Once it powers up, if I turn it off and on again it powers up instantly. When the pedal is on, there’s no issues whatsoever. Very strange. Thanks in advance.

    • #153513
      nickrose
      Moderator
      Eventide Staff

      Sounds like you've tried everything. (I assume one of your power supplies was the one that came with it – if not, try it).

      What does it do while you are waiting ?

      Probably has to come in (with power supply).

       

    • #153518
      Dustytrails5150
      Member

      It just sits blank. It’s the strangest thing. When I power on, every other pedal works except the pitchfactor. Once it powers on, it works as it should. I have the factory power supply and yes it works fine. I even have other pedals that fit it and they power right on using it, eliminating the problem being the supply. I think I have a finicky pedal to be honest haha. If that’s the only problem, I can deal with it. It’s just very odd.

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.