Problem with the PitchFactor signal. NEED HELP!

Home Forums Products Stompboxes Problem with the PitchFactor signal. NEED HELP!

  • This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
    Posts
    • #113794
      sngrush
      Member

      Hi!

       

      I have an Eventide Time Factor and Pitch Factor, but I need some help with the latter one.

      There is some kind of a signal problem with the Pitch Factor – every signal that goes through it is cracking or popping. I’ve tried using my Moog Little Phatty and my guitar, but it’s the same. I’ve also tried changing the source on the Pitch Factor, but it doesn’t fix the problem. I’ve also tried every combination of input/output levels (line, guitar, amp), but it doesn’t help either.

      It is definitely not a signal clipping, have checked it over and over again.

      And if I use the same input/output settings with my Time Factor, it works perfectly, so I’m assuming that the flaw must be in the Pitch Factor.

       

      I’ve got some sound examples to give You a chance to hear the cracking:

       

      Show More...

      1) Moog through a Time Factor – https://drive.google.com/open?id=0B5Fi_BQr60aTQkdQTkVpVlBHTmM

      2) Moog through a Pitch Factor – https://drive.google.com/open?id=0B5Fi_BQr60aTZW5manR6MmVqbTA

      3) Guitar through a Pitch Factor – https://drive.google.com/open?id=0B5Fi_BQr60aTc1dxNW9rNUJpU3c

       

       

      Any ideas what could be wrong???

      Show Less...
    • #144775
      nickrose
      Moderator
      Eventide Staff

      Sounds like a hardware problem – sorry. Try support@eventide.com

       

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.