resetting the timefactor

Home Forums Products Stompboxes resetting the timefactor

  • This topic is empty.
Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #105658
      konstantine3
      Member

      This is my first post. The timefactor I have is still trying to wrestle my sounds so I was wondering if any of you could tell me how to reset the delay to the factory sounds. Also I could use a link to the updates because I have vista and nothing seems to want to read the usb plug in

      help?

      ty
      KOn

    • #117668
      achaput
      Moderator

      To reset Eventide Stompboxes to their original Factory Presets and default settings, power up while holding down both the middle Footswitch and the Encoder button.

      Warning: This will erase any user Presets you have saved and will return System settings to factory defaults.

    • #124846
      MattVetter
      Member

      What is the encoder button??

    • #135684
      gkellum
      Member

      It's the one that you use to select algorithms.  It spins around and can also be pressed…

    • #135685
      MattVetter
      Member

      Thanks! got it. now it doesnt work at all… My timefactor started scrolling like mad thru numbers…. 102.1.42     103.1.42  

      for 2 hours it did this. So frustrated at this point i'm thinking of shooting my timefactor

    • #135686
      gkellum
      Member

      You should get in touch with support@eventide.com about your problem.  That obviously isn't normal behavior.

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.