Stereo Reverb 2016 Plugin not showing in Garageband

Home Forums Products Plug-Ins Stereo Reverb 2016 Plugin not showing in Garageband

  • This topic is empty.
Viewing 2 reply threads
  • Author
    Posts
    • #113870
      danchesterman
      Member

      I have uninstalled and reinstalled, deleted the cache file and ensured midi plugins are allowed in gband preferences – I’ve followed al online resource and it jsut doesn’t show up as a plug in for the tracks – I have other 3rd party plugins which do show up. It is cativated and I have the ilock license manager iunstalled. I’m at a loss – pany help would be great.

      I have a MacBook pro which is a bout 9 months old and is on MacOS Sierra 10.12.1

    • #145130
      tlongabaugh
      Moderator
      Eventide Staff

      Hi, can you please try the following:

      1. Quite Garageband

      2. Make sure Finder is the active application.

      3. While holding the Option key, click on the Go menu at the top of your screen and select Library.

      4. Delete the following files from your User Library, if they are present:

            ~/Library/Caches/com.apple.audiounits.cache 

            ~/Library/Caches/AudioUnitCache/com.apple.audiounits.cache 

            ~/Library/Caches/AudioUnitCache/com.apple.audiounits.sandboxed.cache 

            ~/Library/Preferencescom.apple.audio.InfoHelper.plist

      6. Relaunch Garageband. It should re-scan for your plug-ins.

       

       

       

      Show More...
      Show Less...
    • #145133
      danchesterman
      Member

      Thanks – that did the trick

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.