textblock:1 does not like my text

Home Forums Products Vsig and Preset Development textblock:1 does not like my text

  • This topic is empty.
Viewing 1 reply thread
  • Author
    Posts
    • #115976
      ArguZ
      Participant

      Hello World….

       

      my first baby steps in VSig 3.2 

      I am trying to add or alter a textblock:1 node and it does not take my text…

      It just reverts to “text” 

      Do i have to specify a length or what is the problem. ? 

       

      tak for hjelpen

      Sascha

      Show More...

       

       

      Show Less...
    • #155191
      dbaylies
      Moderator
      Eventide Staff

      Hey ArguZ,

      Glad to see you're checking out VSig! I see this issue you're talking about – that's very strange. It looks like it's happening because that field has a range (you can see it in the bottom right) when it's not supposed to. So when you enter text it thinks it's "out of range" and defaults to what it was before, which is "text". It should be an easy fix but I won't get to it until next week.

      Thanks for letting us know,

      David

    • #156690
      zazula
      Participant
      dbaylies wrote:

      Hey ArguZ,

      Glad to see you’re checking out VSig! I see this issue you’re talking about – that’s very strange. It looks like it’s happening because that field has a range (you can see it in the bottom right) when it’s not supposed to. So when you enter text it thinks it’s “out of range” and defaults to what it was before, which is “text”. It should be an easy fix but I won’t get to it until next week.

      Thanks for letting us know,

      David

      I’m still seeing this in VSig 3.1.2

Viewing 1 reply thread
  • You must be logged in to reply to this topic.