- Eventide Audio

Reply To: Stereo Room VST do not show in Studio One

Home Forums Products Plug-Ins Stereo Room VST do not show in Studio One Reply To: Stereo Room VST do not show in Studio One

#144411
kikie.rizky
Member

Thank you Tom. It works now…

Step number 2 is a new thing for me 🙂

Great !

 

TLongabaugh wrote:

Hi-

Can you make sure that you have to most recent version of iLok License Manager? http://ilok.com 

Additionally, are you absolutely certain that you installed the 64-bit version of 2016 Stereo Room? The installer places both a 32-bit and 64-bit version of the VST to different folders. If you installed to a custom VST folder from the installer, or by dragging to a custom folder, you need to be sure that it is the 64-bit version.

Show More...

If you are sure of those two things, try the following:

1. Cose your DAW and delete the following files:

-AAX32: c:Program Files (x86)Common FilesAvidAudioPlug-InsEventide<plugin name>.aaxplugin

-AAX64: c:Program FilesCommon FilesAvidAudioPlug-InsEventide<plugin name>.aaxplugin

-VST32: c:Program Files (x86)Common FilesSteinbergVST2Eventide<plugin name>.dll

-VST64: c:Program FilesCommon FilesSteinbergVST2Eventide<plugin name>.dll

-Presets: c:Users<user name>My DocumentsEventide<plugin name>Presets

-Any of the files listed above that you installed to a custom location.

2. Open your DAW and rescan you plug-ins, and then shut your DAW again.

3. Reinstall your plug-in, making sure you are using the latest version: https://www.eventideaudio.com/products/plugins

  If you are installing to a custom folder, make absolutely sure you are installing the correct 32 or 64-bit version.

4. Reopen your DAW.

 

Let me know if that doesn’t work.

 

Best,

Tom

Show Less...