DSP A unocuppied since new update? H9000

Home Forums Products Rackmount DSP A unocuppied since new update? H9000

  • This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 10 months ago by millertime.
Viewing 8 reply threads
  • Author
    Posts
    • #162049
      millertime
      Participant

      not sure what this means. I havent tested the unit yet

       

      Screenshot 2022-02-05 121052

    • #162050
      maxenbit
      Participant

      HI!, not for me with the new update:Screen Shot 2022-02-05 at 3.03.23 PM

    • #162051
      millertime
      Participant

      Yeah hopefully eventide will chime in .
      im going to try to update again. Maybe the dsp needs to be reseated.  I actually haven’t used the unit in a couple months

    • #162052
      millertime
      Participant

      reupdated… no luck

    • #162053
      Matthias Adloff
      Participant

      No issues here.

    • #162054
      millertime
      Participant

      Calling Eventide Monday. Hopefully they will let me try too reseat DSP A .  I have about 20 hours of this unit…

    • #162055
      tbskoglund
      Moderator
      Eventide Staff

      Hi,

      Sorry for the issue you’re having. Can you please try the USB self test? Details can be found here: https://cdn.eventideaudio.com/manuals/h9000/content/appendix/startup_seq.html#usb-self-test-mode

      You can email the results of the test directly to me at tskoglund(at)eventide.com and I can provide further troubleshooting instructions there.

    • #162056
      millertime
      Participant

      Ill take care of that later today    Thank you

    • #162058
      millertime
      Participant

      …….sent

Viewing 8 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.