H9000 – Mac OS Catalina – Emote Crashes PT

Home Forums Products Rackmount H9000 – Mac OS Catalina – Emote Crashes PT

  • This topic is empty.
Viewing 2 reply threads
  • Author
    Posts
    • #115971
      Shadowlands2020
      Member

      Hello Eventide World!

       

      I just received an Eventide H9000 and I’m having issues getting the Emote software to load up in Pro Tools.

      I turn on my Mac, Turn on my Apollo, Turn on my H9000, I then launch Pro Tools, Create a new 96k session, create a new stereo audio channel, go to insert Emote plug-in on this channel and Pro Tools crashes everytime.

      I have my H9000 connected via Ethernet port and Emote run in standalone sees it just fine.

      I also have the supplied USB cable connected as well to my Mac for audio but I haven’t gotten that far yet.

       

      Any thoughts?

       

      Show More...

      Here’s the details of all software/hardware involved:

       

      Mac Trashcan (Late 2013) running OS Catalina 10.15.4

      Pro Tools Ultimate Version 2020.3.0

      Emote Software Version 1.2.2

      H9000 (Rev G)

      Software:1.2.2 [3] (30dd471e)

      Show Less...
    • #155131
      jbamberg
      Moderator
      Eventide Staff
      Shadowlands2020 wrote:

      I turn on my Mac, Turn on my Apollo, Turn on my H9000, I then launch Pro Tools, Create a new 96k session, create a new stereo audio channel, go to insert Emote plug-in on this channel and Pro Tools crashes everytime.

      Sorry about this – it is a known issue with the AAX version of emote and Mac OS Catalina.  We have fixed this and the current public beta version (1.2.4) has the fix – refer to the sticky post in this forum for details.

    • #155147
      Shadowlands2020
      Member

      Thanks, I’ll try the 1.2.4 Beta and report back with my findings!

Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.