H910 dual missing

Home Forums Products Plug-Ins H910 dual missing

  • This topic is empty.
Viewing 6 reply threads
  • Author
    Posts
    • #115830
      Bob Calver
      Member

      is there a separate dll to launch the dual version?  I have the presents for the dual setup but only the single version loads so maybe i need to look for another dll?

    • #154399
      tlongabaugh
      Moderator
      Eventide Staff
      Bob Calver wrote:

      is there a separate dll to launch the dual version?  I have the presents for the dual setup but only the single version loads so maybe i need to look for another dll?

      Hi – yes, H910 Dual Harmonizer is a separate dll. It should have installed alongside the H910 Single Harmonizer when you installed the plugins. Make sure that your DAW is set to look at the appropriate VST location (by default: C:Program FilesCommon FilesSteinbergVST2 for 64-bit, C:Program FilesCommon FilesSteinbergVST2 for 32-bit).

    • #154401
      Bob Calver
      Member

      found it but as the harmoniser came with my presonus bundle the dual is not licenced.  some other plgins came with special offer upgrade options so maybe i can pay for the upgrade

      thanks anyway!

    • #157347
      rafael1983
      Member

      I have the same issue…

    • #157348
      rafael1983
      Member

      I have the same issue…

    • #157391
      tlongabaugh
      Moderator
      Eventide Staff

      Hi, could you let us know the following?

      – OS version

      – DAW(s) you are not seeing the plugin in

      – Plugin format you are trying to use

       

    • #157393
      rafael1983
      Member

      Hello!

      Thank You for the support.

      I’m using Win10, and Reaper DAW at the moment. (I also used the Studio One 4 Pro in the past, and the same issue.)

      I only use the VST3 version.

       

      Thank You.

    • #157398
      tlongabaugh
      Moderator
      Eventide Staff
      rafael1983 wrote:

      Hello!

      Thank You for the support.

      I'm using Win10, and Reaper DAW at the moment. (I also used the Studio One 4 Pro in the past, and the same issue.)

      I only use the VST3 version.

       

      Thank You.

      Show More...

      Thanks. Did you get the H910 Single through the PreSonus promotion, or did you get the H910 Single/Dual on it's own or as part of the Anthology XI or Clockworks Bundles?

      If you got it through the PreSonus promotion, then H910 Dual is not included in that promotion. If you got H910 Single/Dual outside of that promotion, can you try the following steps to get the plugin to appear?

      1. Confirm that you have the latest version of the plug-in installed: https://www.eventideaudio.com/products/plugins
      2. Confirm that you have the latest version of iLok License Manager installed (http://www.ilok.com).
      3. Make sure the plug-in license is activated to your machine or iLok dongle in the iLok License Manager.
      4. If steps 1-3 don't solve your issue, close your DAW and run the plug-in Uninstaller. The uninstaller is located at Start Menu->Control Panel->Programs and Features->Uninstall a Program
      5. Open your DAW and rescan your plug-ins, and then shut your DAW again.
      6. Deactivate and reactivate the plug-in license in iLok License Manager.
      7. Reinstall your plug-in.
      8. Reopen your DAW and rescan your plug-ins.

      Let me know if that helps.

      Show Less...
Viewing 6 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.